Wednesday, May 25, 2011

TERIMA KASIH



Assalamualaikum

malam ni kerja aku terbantut gara2 dah kluar result. dan Alhamdulillah aku pon dah tau... tak perlu la korang tau eah... sebab aku pon taknak bagi tau... namun begitu perasaan ini tidak dapat degambarkan dengan kata2.... GEMBIRA SERONOK HAPPY SUKA selama ni usaha aku tak sia2. dan dengan berkat doa ibu bapa yang tak pernah putus.. mengharapkan yang terbaik dari aku...walaupon keputusan ni tak cemerlang tapi bagi aku aku dah usaha dan ini usaha aku. dan ini la kejayaan aku. agak jatuh dari sem lepas..target pon tak mengena. tapi ALHAMDULILLAH semua Allah izinkan lulus..kepada rakan2 yang tak berjaya, teruskan ye...jangan kata tidak untuk kejayaan selepas ini...masih lagi ada peluang untuk kamu berjaya...kepada yang berjaya TAHNIAH!!!!!!!!!!!!!!!!!.....tahniah juga kepada aku. kerana berjaya... keep it up next sem.. u can do it rahman... SMILE...=)



terima kasih kepada lecturer dan kawan2 yang bg semngt dan beri tunjuk ajar.
TERIMA KASIH

::wassalam::


4 comments:

Sweet Salt & Sour said...

tahniah man! ;)

@ Syima Raaif @ said...

congrats man :)) bila nak blnje aku makan ni..haha

ARAJ said...

terima kasih..congrats tuk korang gak....nak makan free ke nie???meh datang umah aku cpat

Nu_Izz said...

alhamdulillah . . well done =) all the best 4 ur next sem !

anda juga ingin tahu ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa