Friday, May 27, 2011

mira si budak kecik...


.Assalamualaikum.

ape kabo sume? cewah mcam lama je tak jumpe.padahal baru tadi aku update blog..=)

kali ni sesi mempromote blog lepas ni ade 2 lagi n3 yang sama yang bakal menyusul. aku mulakan dengan si mira ni dulu dah lama dah dia mintak...(macam market sangat je blog aku ni) kuang3.. sory ye dik..

sekarang dia form 4, dia ni la yang kenalkan aku dengan pakcik frieandster n makcik myspace. kalau tak aku buta kot bende tu sume.. =) advance budak kecik dulu..

dia kata cita2 nak jadi doktor pakar sakit puan. tapi sekarang dia masuk kelas LK (lukisan kejuruteraan) mmg tak la an nak jadi doktor. kira nak ikut jejak aku gak nie..cewah. (hampeh)

ape2 pon aku doakan dia berjaya didunia dan bahagia diakhirat. semoga menjadi insan yang berguna pada kluarga masyarkat dan agama Allah..

taun depan nak SPM dah dia..so GOOD LUCK.

ops lupa.. mesti korang nak tau aku kenal dia mcm mana an? sbb gap umur jauh. =) (ade ke nak baca blog aku)

aku kenal dia masa dia form 1 dia satu group ngn aku masa kem kepimpinan pengawas. dia selalu la gak kene buli ngn aku, SORRY lagi sekali..hehehe...

panjang lak aku meleter.. ok ni blog dia. boleh la jenguk2 blog yang agak jiwang...ahahha.. klik



ni ha empunya badan..

selamat melawat ke blog beliau..=)

k

::wassalam::

2 comments:

nurul amira said...

alahai. muke poyo ! hehe, tengs yee abg! hehehhee :P

ARAJ said...

mmg pon..tak payah bg tau dah tau poyo...=)

sama2 daun keladi lagi

anda juga ingin tahu ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa