Thursday, May 19, 2011

MASAK lagi...



Assalamualaikum

berkuat kuasa mulai tadi aku masak dirumah ...wah dah mcam suri rumah la pulak. saje je nak test power..yg sbnarnye mak aku sruh goreng je ayam nie lepas tu aku buat macam2.. tekejut mereka2 yang balik...sapa masak??

sampai bertambah adik2 aku makan.. seronok je rasa deorang makan dengan seleranya..hihihi..lagi semangat aku nak masak esok..=)







ayam masak merah. ni la hasilnya lepas aku main campak2 (bajet macam chef je)



sayur kobis goreng. yang ni lagi aku lenjan je masak...nasib bek jadi...banyak gak aku msak. tapi licin semua adik aku makan...selonok selonok selonok

esok nak masak ape pulak eak??? fikir3..hehhehe....ape?? nak tempah? ha boleh la hubungi saya ye...hihih..=P

wassalam

5 comments:

Nu_Izz said...

waaa t boleh la masak untuk tetamu lak ea . =) hahahahah

Anonymous said...

ceh2 along ~ TERBAIK ! HEHE ! =)

Nur Asyiqin said...

ceh2 along ~ TERBAIK ! HEHE ! =)

ARAJ said...

hhahhaa...untuk tetamu tu tak tau lagi la...

ARAJ said...

terimas3...ckp je la ikin nak makan free...hihi

anda juga ingin tahu ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa