Friday, May 27, 2011

Adik YanG RajiN


Assalamualaikum..

ha kan aku kata aku nak update lagi tadi.. dan kali ni giliran adik aku. dia ni pon baru dalam dunia blogger ni. aku kenal abg dia, nsem orang nye...boleh la kalau korang nak kenal...ahahhaha

anak ke2 dari 6 adik beradik. seorang yang rajin.. dah tu je takleh puji lebih2.

dia baru abis SPM dan dapat result dah pon

TAHNIAH!!!!!!!!!!! sebab berjaya.

insyaAllah akan melanjutkan pelajaran di POLITEKNIK KULIM KEDAH... tuuuuuuuuuu diaaaaa...nun jauh disana. nak kalahkan abg dia la tu.. insyaAllah akhir tahun ni dia daftar..

Along doakan angah berjaya kat sana. =)

cita2 dia nak jadi chef.. nak masak2 la an...senang nnt abg dia kalau ade majlis, pangil dia je. tapi sekarang ni dia amik dalam bidang AKAUNTENSI kat kedah nun...nak ikut pakcik dia..

::GOOD LUCK::


senyum je dia...keh ini blog dia..selamat menjelajah ke alam sayu..


wassalam

2 comments:

Nursyhuhadah Abd Jalal said...

napo den barui o pasan post tok den nie ha...
tq la abg ku tersayang yoo....

ARAJ said...

yoolllah

anda juga ingin tahu ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa