Monday, June 06, 2011

12 Cara Untuk Mengetahui Kamu MencintaiSeseorang...

assalamualaikum.. ha arini agak jambu siket..aku guna colour pink untuk entry ini... keh selamat membaca


12 Cara Untuk Mengetahui Kamu MencintaiSeseorang...


12:
Kamu bercakap dengan dia hingga lewat malam dan bila kamu tidur, kamu masih teringat padanya.



11:
Kamu berjalan dengan perlahan sekali bila bersama dengannya.


10:
Kamu rasa serba tak kena bila berjauhan dengannya.


9:
Kamu akan tersenyum bila kamu mendengar suaranya.


8:
Bila kamu memandangnya, kamu tidak nampak orang lain di sekeliling. Kamu hanya nampak dia...


6:
Dia adalah segalanya yang kamu ingin fikirkan.


5:
Kamu perasan kamu sentisa senyum apabila kamu memandangnya.


4:
Kamu akan melakukan apa sahaja untuk membolehkan kamu berjumpa dengannya.


3:
Semasa kamu sedang membaca ini, dalam fikiran kamu terbayang wajah dia sahaja.


2:
Kamu begitu asyik memikirkan tentang dirinya sehingga kamu tidak perasan bahawa nombor tujuh hilang/tiada.


1:
Kamu akan balik ke atas untuk memastikan adalah betul tiada no 7 dan kamu akan tergelak sendiri.


BUATLAH HAJAT KAMU SEKARANG. KAMU TAU APA YANG KAMU PALING INGINKAN.....

semoga anda akan ditemukan dengan jodoh yang sesuai..dan utamakan agama dari segalanya,

janganlah pikat wanita dengan harta dunia, pikatlah dengan agama dan akhlak kita. insyaAllah ianya akan kekal. cinta hingga ke syurga...

wassalam

12 comments:

khairunnisa ar alhan said...

nampaknya...sy hnya SUKA je kat sorang bdk llki tu...sbbnye...tak de pon tanda2 ni...hehe...kiddin...

ARAJ said...

hahha..takpe...nnt kalau dah jatuh cinta..baca lagi n3 ni..hihih

Nu_Izz said...

no 7 ape weh

Cik Mican said...

along dah jatuh cinta ka ? hehe !~ =)

ARAJ said...

nth...aku pon tak tau nak letak no 7 ape...ni just psichologi je...

ARAJ said...

haah...dah lama dah along jatuh cinta..=)

Hazwanie said...

haha.. ko da jtuh cinta ea man..? hehe

ARAJ said...

hehhee..tak la kawan...aku saje nak share je..=)

Nur Atikah said...

alamak..parah dh aq ni...huhuhu

ARAJ said...

hahaha..tu biase tu...sbb orang demam kot..=)

Nursyhuhadah Abd Jalal said...

sakit mata kooo...

ARAJ said...

sakit mata napa lak??

anda juga ingin tahu ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa