Sunday, April 03, 2011

Exam WEEK


Assalamualaikum.

selamat petang semua. dalam keletihan aku buat entry yang tak seberapa ni

sekadar yang perlu kau tahu je lah eah. korang tengok aku punye schedule untuk bulan nie.
kat sni semua test yang akan aku ambil mulai hari esok.

test3

4/4 - ECM theory- building services
6/4 - ECW THEORY- hydraulic & Fluid
6/4 - MUET speaking test
8/4 - MAT- math
10/4 - ECS - structure
16/4 - MUET - reading,listening, writng

Final exam

21.4(ECW211)(9-12)
23.4(ECG213)(9-12)
26.4(MATH285)(9-11)
27.4(ECM216)(2-5)
29.4(ECS208)2.45-3.45)


study tetap study..dah kene start susun jadual mampatan untuk study..misi sem ni semakin getir..ingat tu Araj..

study biar lepak, result biar gempak.


siapa tenang dia menang.

30/4 - BALIKKKKKK (ni je yang aku tggu..hehhehe)

::Wassalam::

3 comments:

@ Syima Raaif @ said...

mak ai semangat betul study..ehehe gud luck final..eh pehal aku nye paper last 1hb 5 sey..tak adil haha..

ARAJ said...

terpaksa semangat...semangat dgn misi sem nie..=)...aku balik dlu la ye..ala lambat satu har je..aku tggu ko kat kluang nnt ea..hehhhe

@ Syima Raaif @ said...

haha orait..

anda juga ingin tahu ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa