Thursday, April 21, 2011

Jom Join Give Away Aimi !


Assalamualaikum

Jom Join Give Away Aimi !



tuan contest ni kata an..:

waa cm best jer tengok dowg wat GA ,
nak try jugak..
tp takot takde sambutan jaa --''

peringkat pertama nak wat GA ni.. so adiah dy biasa biasa jaa.. bole tak ?

adiah adiahnya ;

pertama --> top up rm30

ke dua & ketiga --> rm10

ke empat --> selendang , ( kalo dpt dekat laki , sila sila bg dekat mak , makcik or kakak or adik korg ke )..

ke lima & ke enam --> top up rm3 :p

ke tujuh & ke lapan --> percuma header & masuk dalam bloglist saya okay ? ^^

ke sembilan & ke sepuluh --> masuk bloglist saya tapi tak dapat header ;p

ke sebelas & ke duabelas --> blog review beserta komen dr saya :)

**entry pilihan cikPuan blog Aimi --> top up rm20** ( ni undi dicabut oleh saya sendiri )



update :: yang tak berjaya mndapat tempat 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 & 12 , jangan risau , nanti saya jadi follower korg eaa , & komen banyak banyak okay ?tanda penghargaan sebab join ^^

syarat syarat nak join GA ni :

- letak entry tajuk : Jom Join Give Away Aimi !
- letak banner di atas dlm entry korg
- letak dekat side bar jugak.. kalo takde , kira terbatal dgn sendiri okay ?
- follow blog saya sebab senang korg nak tgk update , tp taknk follow , tak kisah ^^
- tag 2 rakan yg ade blog ^^

okeh aku nak tag 2 kawan aku nie.llki dan perempuan.=)

22 mula ngn "S"

- tarikh tutup 30 APRIL 2011
- last one : letak link url entry korg dekat komen saya okay , jangan letak dekat SB.

oke sape nak join meh la ye..jangan malu jangan segan...

::wassalam::

3 comments:

Nu_Izz said...

xpaham la entry ni

ARAJ said...

ni n3 pasal contest la kawan...

aimi shahida said...

waa ni sebijik2 copy ,
--''

bdw , tq join & gudluck :)

anda juga ingin tahu ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa