Wednesday, February 16, 2011

SeLaMat Hari Lahir my sis....

Assalamualaikum..

hari ini aku ingin menceritakan kepada anda semua...

pada hari ini merupakan ulang tahun kelahiran adik perempuan aku yang ke 18...(dah tua rupanya angah).

dikesempatan ini along nak mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR yang ke 18.
semoga panjang umur
murah rezeki
dimudahkan urusan hidup.
diringankan diri untuk beribadat
dikuatkan iman
diteguhkan pendirian
dan menjadi anak yang solehah
semoga menjadi insan yang berguna pada agama dan negara.





anak yang ke2 dari kami. hmm..lepas ni dia dah mula keluar dari kluang (insyaAllah) sebab dia tengah tunggu result spm..(semoga dapat keputusan yang cemerlang), dia tak kerja, duduk rumah je masak, kemas rumah( bibik terhormat) hihihi...

yang sebenonye aku terlupa birthday dia arini. sampai la aku dapat mesej "kalau along nak call rumah bg tau, bia angah call, sbb free" ha mase ni la aku teringat...hihih..sory la dik...semoga ceria2 selalu.. jangan hampakan orang yang mengharpkn kejayaan pada kita..

"percaya pada kekuatan diri agar kelemahan diri menjadikan kita lebih yakin untuk meneruskan jalan yang berliku"

::wassalam::

2 comments:

Nursyhuhadah Abd Jalal said...

thanks a lot along...
walaupun lambat ingat....hehehehe

ARAJ said...

same3...sory la ye..hihih..

anda juga ingin tahu ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa