Monday, January 24, 2011

sebok kembali...

Assalamualaikum.
ape kaba semua?
hm ape yang anda buat hari ini? baik ke buruk?
okeh arini dah masuk minggu yang ke 4 aku berada di UiTM nie. kerja pon semakin banyak semakin mencabar. kerje bertimbun2 (bukan tanguh ye) memang dah banyak. nampaknye kene susun jadual baik punye. hm sem ni jugak aku terima satu tugasan, setiap part 4 dia akan handle dinner fakulti so aku diberi tugasan bahagian persiapan tempat & multimedia. hahahha..agak berat tugaasan tu. tema sem ni "masquerade, Royal blue & purple" hmm lepas aku dengar tema tu aku dah mula pk ape yang patut aku buat..hmmm korang ade idea? aku kene disgn mcm2. tapi aku langsung takde idea untuk tema nie. sebab aku masih lagi kabur mcm mane konsep tema nie.. ade yang kata ala2 ingres lama. ade yang kata macam diraja. ade yang kata ape2 pon boleh hmm aku pon masih lagi fikir. aku kene fikir untuk buat gimik untuk dinner nie. ketorang punye Gen ade 9 kelas so.. perlu la menunjukkan hasil 9 kelas.


ni hasil sentuhan 15minit. sebelum aku tido..pening2..
lepas ni kalau ade lagi aku akan upload...hm esok malam dah meting dah..nak tgok hasil kerja...

malam tadi aku celebrate classmate aku punye birthday. aku pulak takde mood.. lpas makan aku terus keluar. sory ye kawan. tapi aku tengok semuanya happy la. ade lak yang sponser kek. bgus betul.

oke ckup la setakat ini..k

::wassalam::

Alhamdulillah tingal 5 lab report je yg perlu aku buat..kerja lain aku dah siap...hehhehe....

3 comments:

mR.sYaH said...

moh kita sama2..

ezzu said...

cayok2...sama2 kita lakukan....

iza zaty said...

good luck k der ;)

anda juga ingin tahu ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa