Thursday, September 08, 2011

Bermakna walau sehari...kenangan bulan ini

tit tit..tit tit...telifon bimbit dikeluarkan. tertera di skrin "UiTM Mira" ...
"salam, bagi tau yang lain ayah reha meninggal petang tadi".
lemah aku menerima berita kematian itu, mata aku terus beralih daripada melihat bola tampar.terus memberi tahu yang lain berita itu. selepas tamat latihan aku terus pulang dan menceritakan segalanya..

" weh, jom la kita follow balik kluang" cadang amin seakan-akan2 semangat untuk melawat kluang untuk kali yang ke2..

zweeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttt

dah malas aku nak bercerita. Assalamualaikum aku hulurkan. Alhamdulillah aku selamat berada di jengka lagi.

pertama sekali aku ingin mengucapkan takziah kepada family Reha yang telah pon kehilangan ayahda tercinta pada selasa yang lalu..takziah dan aku doakan keluarga kuat dalam mengharungi tarbiah cinta dan kasih sayang....

perjalanan dimulakan dengan satu das letupan bunga api..ahaks aku, amin,asyraf,afiq,hasif,erry dan 9 orang permpuan pipah,nik,syikin sapira,tikah,nor,kira,huda,sarah =)..weeee..pada jam 11 kami bertolak menuju stesen keretapi jerantut. bertolak dari jerantut jam 3.25 dan sampai dalam 8 lebih....

huh walaupon berdiri tapi terasa kelegaannya sebab dah sampai pon kat KLG

hah ni kami..amacam bnyak tak duit?? nak beli tiket balik..taknak lagi berdiri...=)

lepas tu terus bergerak ke rumah aku sarapan, sebelum melawat ke rumah Reha...



lepak2 didepan rumah aku yang tercinta...

pekena pulak teh kentang goreng...ade nugget tapi tak sempat amik gambar..abis dah...pirana2





hehehe satu hari kepenatan...aku ngn mak aku tunggu train gerak jam 9 malam..

kami semua selamat sampai dalam pukul 3 pagi di JENGKA.. terima kasih kepada semua yang terlibat didalam perjalanan ini... aku akan ingat kenangan didalm train tu...teh 2 tiang...teh 2 jam..=) korang jgn serik datang rumah aku..=)

wassalam

3 comments:

ezzu said...

ada peluang insyaAllah leh g lgi...hehe...

Al-fatihah utk arwah...

ARAJ said...

hehhehe..meh datang lagi...

mira said...

chamek!! hu3

anda juga ingin tahu ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa