Saturday, September 25, 2010

langkah semakin yakin



assalamualaikum
semalam hari jumaat.penghulu segala hari.kelas mula macam biasa.jam 8.aku org first sampai kelas.BEL(bhsa ingres) arini aku blaja mcm mane nak jawap soalan final, Alhamdulillah aku dapat sdikit suntikan semangt masa tu, lpas tu ade pulak kne presentation tentang current issue. aku buat tajuk (pembunuhan) selamat aku tak terpilih untuk bentangkan arini. hihihih..sebenarnye aku tak ckup bahan lagi nak share ngn classmate.agak2 aku kne mnggu depan?...hahahahha

itu untuk first kelas..lpas tu aku ade kelas CSC(komputer program) arini aku blaja function...than aku dapat markah kuiz..yang sedihnye aku punye markah turun...arGHHHHHHH..4 markah je lagi...kenape3?(kurang study kot) ape3 pon aku puas hati skrg.semoga aku tak buat kesilapan nie lagi.lagi pn miss dah tanda dngn pen merah punye la besar....

lepas tu malam aku ade lagi kelas MAT(matemtik) Alhamdulillah miss aja aku elok3 je.(sblum nie elok gak..aku je tak focus)..hihihi...aku dapat semua yang dia ajar...aku rase ni first time sem ni aku pham smua yg dia ajar...Alhamdulillah...semoga aku dapat manfaatkan ilmu ini...

minggu depn akan berdepan dengan minggu kesibukkan...amat3 sibuk agaknye.dalam kesibukkan ni aku dah mula bimbang...YAALLAH kau kuatkan aku dengan ujian ini..adakah pnyakit aku dtg balik??dah mula sakit2 semula....





semoga aku dapat harungi masa ini..dengan 5 test akan aku tempuhi.asgment yang melambak.dan kuiz..ape2pon aku mohon kepada yang mengatur masa, aku menadah tangan kepada Yang menetapkan takdir, YaAllah...bimbing hambamu ini agar aku kuat...

sem ini aku letakkan misi yang amat berbeza dari sem lpas. dan agak tggi..sukar untuk dicapai..tapi akan ku kuatkan agar misi itu tercapai....GO GO GO !!!!!!!!...aku tau aku boleh....sebutir berlian yang sedang digilap.....






wassalam

2 comments:

ezzu said...

gudluck man...doakan utk aku skali neh..sama2 lh kita berdoa...hehehehe...

ARAJ said...

okeh....hehehheehhe

anda juga ingin tahu ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa