Tuesday, October 11, 2011

Akhirnya!!!!


Assalamualaikum,

Alhamdulillah aku dah pon HABIS paper untuk sem 5

SELAMAT TINGGAL SEMESTER 5

SELAMAT TINGGAL..

kali ni agak tak best untuk aku nak update sebab gambar kurang..hmmm..

okeh first sekali awal sem lagi kami dah kehilangan seorang kawan seperjuangan.. sebab nak masuk ke SPA sebagai inspektor kesihatan



dan sem ni kurang experiment lab tapi experiment nye semua berat2..woohoooo penat wow..







semester ni ade 2 lab.. highway engineering dan juga survey... =) dan ade jugak buat dalam bulan puasa...letih wow...letih tapi best..=)



sem ni jugak ade sahabat aku kehilangan ayah tercinta.. dan kami sempat jugak melawat..Alhamdulillah..=)


dan last sekali semestinya aku kene tinggalkan sikuning aku nie...jumpe next sem..=)

Alhamdulillah aku tamatkan sem 5 ni dengan jayanya..sekarang dah dduk rumah dan menanti keputusan kelua..=)

semoga baik2 sahaja


sem depan merupakan final sem dan final year dimana aku sudah menjadi super senior. heheheh..sekejap je rasa dah final sem..terlampau bnyak kenangan untuk dilupakan dan ditinggalkan..

10 comments:

amna said...

tahniah dah habis sem :)
semoga keputusan exam dan perjalanan semester akan datang juga sebaik semester ini ^^

Nu_Izz said...

iyoo deyhh . . nk jd super senior . . hahhaha btw, semoga mendpt result yg cemerlang setnding dngn usaha anda . aku ingt kn ko balik dengn si kuning ko uh

ARAJ said...

@amna terima kasih bnyak2...macam tu la mudah2an amin..=)

ARAJ said...

@izzati..hehehhe takde la abah aku tak bg balik nek moto....hmm terima kasih bnyak2

Nu_Izz said...

ouh yeke . . aku dh kate bahaya . jauh kot . elok la xnek moto uhh . . =)

ARAJ said...

gitu la gamaknye..=)

ezzu said...

gudluck man utk result t..moga dpt keputusan yg cemerang k...:)

ARAJ said...

Terima kasih...moga2 kau pon same....=)

asyraf oppa said...

Uip..pic aku pn ade la.huhu

ARAJ said...

mmg ade..ko an kawan aku....tapi gmbar aku pling bnyak..itu mesti...hihih

anda juga ingin tahu ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa