Sunday, December 11, 2011

selamat tinggal dunia blog...

 first sekali aku nak bersihkan blog aku nie..perghh berabuk we..sebentar ya... =)

ha dah comel..

assalamualaikum dan selamat sejahtera..ape kaba? Alhamdulillah sihat hendaknye..=)
lama kot tak update blog.maklumlah last year aku kat UiTM jengka nie. dah senior seniorrrrr nie an.. dah besar. rasa macam semalam je aku orientasi masa part 1.nak masuk minggu ke 4. dan 2 minggu lagi dah mid term break. semakin sibuk aku. kerja pon banyak, final projek ade 3. harap dapat di mudahkan jalan dan urusan.


beban semakin dirasai. kerja bertimbun2. so kira macam nak SPM jugak la aku di sem akhir ni. selamat tinggal hanya untuk sementra, kepada semua peminat blog ini silalah bersabar dan aku pastikan kembali lepas dah merdeka nanti. heheheheh. bajet famous amous la nie.ahaks


bak kata lecturer aku... "SIAPA TENANG DIA MENANG"
yg ni kolar tak bape nak betul. hampeh..senyum tetap..=)
doakan aku kawan2. insyaAllah ada rezeki aku ingt nak sambung kat Shah Alam. dalam bidang yg sama. yeaahhhh...

wassalam

5 comments:

@ Syima Raaif @ said...

rileks la..kalau ade masa update je.. update blog bukan lama pun hehe..
wahh nak smbung kat shah alam..gud luck la =)

ARAJ said...

hihih..mmg la..tapi kalau dah takde idea tu takleh gak..bnyak pk ke lain..hihihihh..takde mood pon satu...ko pon sama..good luck gak

Firdaus® said...

hahahah sedihnya..kui33 =) uitm jengka je pun..huuu~ btw do follow my blog =)

Nur Ashikin Mazlan said...

long time no see. sambung shah alam nanti gtau la. da dekat sgt da tu :)

sea_lavender said...

da tak berblog ke lps nie~~

anda juga ingin tahu ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa